Medical Taping kan oplossing bieden bij hooikoorts

10 april 2017 door
De resultaten van Medical Taping bij hooikoorts klachten zijn positief. CureTape bevat geen medicinale toevoegingen en toch blijkt uit een eerste inventarisatie (pilot in 2016) dat 84% verlichting heeft door Medical Taping bij hooikoortsklachten. Het antwoord op de vraag hoe dat kan, lijkt vooral te zitten in de kalmerende werking op het allergisch reactiemechanisme en het bindweefsel.

 

Medical Taping Concept bij hooikoorts
Medical Taping Concept bij hooikoorts

Na 1x tapen is er vaak al een positief effect merkbaar, maar door een tweede tape na 1 week nogmaals toe te passen kunnen klachten nog sterker afnemen. Een eventuele derde tape in de week erna kan een nog beter resultaat opleveren, maar de daling van klachten bij een derde tape is minder significant. Geadviseerd wordt de tape minimaal 5 dagen te laten zitten.

Omdat deze pilotstudie goede resultaten heeft geboekt, willen wij in onze praktijk deze manier van tapen ook toepassen. Wij zijn uiteraard benieuwd wat úw ervaringen zijn met deze relatief nieuwe manier van tapen. Wij denken, baat het niet, dan schaadt het zeker niet, dus het is het proberen zeker waard.

De kosten zijn €10,- per behandeling (inclusief tape).

Vraag naar Myrthe of Bert

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.