FysioTopics

Het FysioTopics Zorgplan Orthopedie (voorheen OrthoXpert) is een behandelprogramma na een knie-, schouder- of heupoperatie. Bij het FysioTopics Zorgplan Orthopedie is de inhoud van het behandelprogramma stap voor stap in kaart gebracht en ligt bij aanvang vast.

Bij het FysioTopics Zorgplan Orthopedie werken orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten zeer nauw met elkaar samen. Intensief contact en afstemming van de behandeling direct na de operatie en bij de gezamenlijke controles, zorgen ervoor dat u het best passende behandelprogramma krijgt.

De geselecteerde fysiotherapiepraktijken beschikken over de juiste accommodatie om u te kunnen begeleiden bij het herstel. Er zijn speciale test- en meetinstrumenten om de effecten van uw behandeling in kaart te brengen. Onder andere de ziekenhuizen ‘Saxenburgh Groep Hardenberg’ en ‘Isala Klinieken Zwolle’ zijn hierbij aangesloten.

OrthoXpert zorgplan wordt in deze regio aangeboden door een groep van zes fysiotherapiepraktijken die allen voldoen aan de hoogste eisen en gecertificeerd PLUSpraktijk zijn. Deze praktijken hebben veel ervaring met het uitvoeren van revalidatie trajecten. De Praktijk voor Fysiotherapie Slagharen is daar één van.

OrthoXpert Zorgplan voor u?

Zie ook de website van FysioTopics voor meer informatie.

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.