Afspraak maken

Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een afspraak.

  Velden met een * zijn verplicht.


  Vestigingen

  Onze praktijk is gevestigd aan de Prinses Beatrixlaan 1 te Slagharen. Dit moderne pand is met 4 behandelkamers en een ruime, goed geoutilleerde oefenzaal van 60 m² geschikt voor de hedendaagse fysiotherapie. Comfortabele wachtruimte. Goede toegankelijkheid voor mindervaliden: hoofdingang met elektrische schuifdeuren, rolstoeltoegankelijk toilet, brede deuren in het gehele pand. Ruime eigen parkeerplaatsen.

  Sinds 2008 hebben we de beschikking over een behandelruimte in het Gezondheidsspectrum aan het Anton Geerdesplein nr. 6. Deze ruimte is bedoeld voor kinderfysiotherapie en daar ook speciaal voor ingericht.

  Samen onder één dak met een breed scala aan andere (para)medici en hulpverleners werken wij mee aan een multidisciplinaire aanpak en verdere optimalisering van de kwaliteit van de gezondheidszorg in Slagharen en omstreken. N.B: De behandeling vindt uitsluitend in het Gezondheidsspectrum plaats indien dat nadrukkelijk is afgesproken, zo niet dan wordt u verwacht aan de Prinses Beatrixlaan.

  Indien nodig komen wij bij u!

  Uw browser is niet up-to-date!
  U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

  Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.