Online Fysiotherapie

Blessures, beperkingen of chronische ziekten kunnen het bewegen flink beperken.  Wanneer naar de praktijk komen lastig of risicovol is, hebben wij een oplossing:

Vanaf nu is het mogelijk om middels een online verbinding in contact te komen met Fysiotherapie Slagharen! Zo kunnen wij als fysiotherapeut blijvend voor jullie klaar staan om klachten te verminderen en de behandeling vanaf afstand te starten of te continueren.

PhysiApp
PhysiApp

Om dit vanuit huis zo goed mogelijk te begeleiden maken we vanaf nu gebruik van een (veilig) online platform genaamd Physitrack®. Op dit platform zetten wij een oefenprogramma speciaal voor u gemaakt. In de vorm van video’s met uitleg kunt u dan thuis aan de slag. Omdat het natuurlijk belangrijk is dat de oefeningen goed uitgevoerd worden, nemen wij als fysiotherapeut samen met u de oefeningen goed door. Dit doen wij door u aanwijzingen te geven via beeldbellen.

Hoe werkt het?

  • Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 0523-681373, of stuur een mailtje naar info@fysiotherapieslagharen.nl
  • Plan met een van onze collega’s een afspraak in
  • Download ter voorbereiding vast de PhysiApp® (IOS of Play Store)
  • Vooraf aan de afspraak ontvangt u een mail van ons met een link
  • Maak verbinding met Fysiotherapie Slagharen en kom zo spoedig mogelijk van uw klacht af

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u terecht via info@fysiotherapieslagharen.nl of via 0523-681373. Wij zullen u telefonisch helpen waar nodig, bij het downloaden van de App tot aan het openen van de oefenprogramma.

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.