Fysiotherapie

Op deze website van Fysiotherapie Slagharen proberen wij u een idee te geven waarmee u een beroep kunt doen op onze professionele zorg.
U beschikt over een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar u dagelijks op wilt kunnen rekenen.

Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Een fysiotherapeut kent het houding- en bewegingsapparaat door en door, hij weet wat het voor u betekent als het niet goed werkt. Uw fysiotherapeut analyseert de klachten samen met u. Hij kan u helpen bij het verbeteren en het in stand houden van het functioneren van uw lijf en het voorkomen van nieuwe klachten. Dat kunnen al heel lang aanwezige klachten zijn of kersverse of soms nog niet eens bestaande klachten (preventie). De oorzaak kan een ziekte, ongeluk, operatie of onbekend zijn. Ook bij minder voor de hand liggende problemen zoals bijvoorbeeld incontinentie of ademhalingsproblemen kan uw fysiotherapeut u helpen. Uw fysiotherapeut adviseert, begeleidt en behandelt jong en oud in een persoonlijke aanpak.

Vraagt u zich af of wij u zouden kunnen helpen? Aarzel niet en vraag het ons vrijblijvend!

Klik hier voor meer informatie over specialisaties binnen onze praktijk.

Klik hier voor meer informatie over Online Fysiotherapie.

Klik hier voor de Factsheets van het ‘Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie’ (KNGF).

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.