Fitheidscan

Individueel

Fysiofitheidscan: een test voor iedereen die om z’n gezondheid geeft. Leer uw fitheid kennen.

Bewegen is gezond. Maar hoeveel of hoe weinig beweging heeft u nodig om uw gezondheid te bevorderen? En hoe fit bent u eigenlijk? Het is goed om daar eens bij stil te staan. Doe daarom de Fysiofitheidscan. Het is een test voor iedereen. Echt iedereen. Of u nu wekelijks intensief sport of (nog) helemaal niets aan bewegen doet. Op basis van de resultaten van de Fysiofitheidscan krijgt u een persoonlijk advies. Als specialist in beweging kan de fysiotherapeut aangeven hoe u verantwoord en gericht aan uw gezondheid kunt werken.

De Fysiofitheidscan duurt ongeveer een half uur en bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

  • Korte vragenlijst
  • Bloeddrukmeting
  • Conditie
  • Kracht (naar keuze)
  • Lenigheid (naar keuze)
  • Coördinatie (naar keuze)
  • Meting lichaamsvetpercentage
  • Uitslag

U kunt thuis al beginnen. Na uw inschrijving ontvangt u alle benodigde informatie en een korte vragenlijst.

De ingevulde vragenlijst neemt u mee naar de fysiotherapeut die bij u de Fysiofitheidscan afneemt. Nadat de fysiotherapeut de vragen en antwoorden met u heeft doorgenomen worden de testen afgenomen. Na afloop van de tests bespreekt de fysiotherapeut direct de resultaten met u en krijgt u een persoonlijk advies. Misschien bent u fitter dan u denkt, of moet u juist wat meer bewegen. Wat in elk geval zal meevallen, is het gemak waarmee u uw gezondheid kunt verbeteren. Daarvoor geeft uw fysiotherapeut u een aantal gerichte adviezen, die in het dagelijks leven eenvoudig uit te voeren zijn. Tevens wordt u geïnformeerd over Nederlandse Norm Gezond Bewegen.

Op locatie

Voor sportverenigingen, bedrijven of ander groepen is het ook mogelijk de fitheidscan op locatie te laten plaatsvinden. Zo werden roeiers van de roeivereniging Hoogeveen een fitheidstest afgenomen in de eigen botenloods. Neem vrijblijvend contact op, informeer naar de kosten en voorwaarden, in overleg kan er veel.

Klik hier voor meer informatie over de fysiofitheidscan.

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.