Schouderklachten

Schouderklachten zijn vaak zeer hinderlijke en hardnekkige klachten. Een slecht spierevenwicht rondom het schoudergewricht en het schouderblad is vaak een belangrijke factor, zowel in het ontstaansmechanisme als ook in het aanhouden van schouderklachten. Afgelopen jaren heeft ons voltallige fysiotherapeutenteam extra scholing gevolgd om schouderklachten optimaal het hoofd te kunnen bieden. Schouderklachten met of zonder voorafgaand trauma, met of zonder operatieve behandeling. De schouder vereist een zeer specifieke deskundigheid en aanpak. Wij merken dat intensieve training volgens de nieuwste inzichten haar vruchten afwerpt. Doeltreffender behandeling. Zo nodig tijdige terugkoppeling naar huisarts en of specialist. Snellere werk- of sporthervatting. Minder recidief / terugval.

Het Schoudernetwerk Groot Zwolle (SNGZ) richt zich op het verbeteren van kwaliteit van zorg door een goede samenwerking tussen fysiotherapie en de orthopedisch chirurgen van de Isala Klinieken Zwolle. Dit geldt zowel voor patiënten die conservatief begeleid worden als voor patiënten die geopereerd worden of zijn.

Het Schoudernetwerk Groot Drenthe (SNGD) heeft een samenwerking met de ziekenhuizen in Emmen, Hardenberg, Hoogeveen en Stadskanaal.

Zowel het SNGZ als het SNGD zijn aangesloten bij SchouderNetwerken Nederland.

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.